Tetovált nők - amit a pszichológusok gondolnak róluk

Amit a pszichológusok gondolnak a tetovált nőkről...

Szerző: vargazsanett - 2019.05.08.

Egy pszichológusokból álló kutató csoport rendkívül érdekes felmérést végzett. Azt vizsgálták, hogy milyen hatással van a férfiakra egy tetovált nő látványa. Az eredmény rendkívül meglepő lett! 
 

Tetovált nők - amit a pszichológusok gondolnak róluk

A Brittany-i strandon 11, huszas éveiben járó hölgyet kértek fel, hogy vegyenek részt a kísérletben. Először tetoválások nélkül feküdtek a strandon a nők, majd ideiglenes tetoválásokkal. A kísérlet célja az volt, hogy megfigyeljék, hogy mennyire szólítják le a férfiak a tetovált és a „csupasz” bőrű nőket. 

 

Rendkívül érdekes eredmény született!


 
A hölgyek először tetoválások nélkül kifeküdtek egy törölközőre, és úgy tettek mintha könyvet vagy magazint olvasnának. Ennek lényege az volt, hogy semmiképpen se ők kezdeményezzék a kommunikációt. Ekkor átlagosan 11 férfi kezdett ismerkedésbe.


Ezt követően viszont, amikor a nők egy egységes pillangó alakú tetoválással testükön feküdtek ki olvasni, a körülöttük legyeskedő férfiak száma, több mint a duplájára, 26-ra nőtt. Utólag feltettek néhány kérdést a férfiaknak a hölgyekről, melyekből kiderült, hogy 20%-uk úgy vélte nyitottabbak lesznek a lányok, 28%-uk pedig azt gondolta, akár már testi kapcsolat is létrejöhet köztük. 


A felmérés megmutatta, hogy annak ellenére, hogy sokan ijesztőnek tartják a tetoválásokat, a férfiak számára mégis vonzóbbá teszi a nőket. Sokféle „üzenetet” ki lehet olvasni a tetoválásokból, illetve különféle személyiségi jegyeket is megismerhetünk mások tetkóiból. Talán pont ez a misztérium izgatja úgy a férfiak fantáziáját.


 
Ezzel szemben a nők már teljesen másképpen vélekednek erről a témáról, bár ez talán nem is olyan meglepő. A legtöbb nő nem találja túl attraktívnak, ha egy nőtársuk tetoválva van. Ennek oka pedig, hogy szerintük, pont, mint az ékszerek, frizura és ruházat, úgy a tetoválások „divatja” is csupán időszakos. 

Egy másik tanulmány bebizonyította, hogy a tetoválással rendelkezők sokkal aktívabbak az ágyban, illetve nyitottabbak és kalandosabbak. Ha mindig is szerettél volna egy tetoválást akkor ne tétovázz, vágj bele! Nem fogod megbánni!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket