Mit ne kérdezz soha egy nőtől

Ezekért a kérdésekért ölnek a nők!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Ha mindenképpen kíváncsi vagy ezekre a dolgokra, akkor jobb, ha valami más módon próbálod megtudni őket, de semmiképpen sem az adott hölgytől!

Mit ne kérdezz soha egy nőtől

Etikettről szóló cikksorozatunk újabb részéhez érkeztünk – az esküvői és konditermi illemszabályokról a linkekre kattintva olvashattok.

 

Valójában „alapnak” számít, hogy bizonyos dolgokat sosem illik megkérdezni egy nőtől, mégis vannak, akik nem tudnak ezekről. Ha nem szeretnéd, hogy ő és a barátnői (meg esetleg a fél város) neandervölgyiként könyveljenek el, akkor jobb, ha megválogatod a szavaidat.

 

Gyakran hagynak faképnél a csajok? Néha csak úgy szó nélkül eltűnnek? Talán valami rosszat mondtál? Elképzelhető, hogy bizony, olyasmit kérdeztél tőle, ami egy férfi számára természetes kérdés, a nők azonban teljesen másképp gondolják. De mégis mik ezek a kérdések? Cikkünk célja ellátni minden ismerkedni vágyó férfit azokkal a „Tilos” feliratú táblákkal, amelyek segítenek abban, hogy eljuss a második randevúdig.

 

Megjegyzés: természetesen léteznek kivételek. A cikk mindenféle rosszindulatú általánosítás nélkül íródott, azonban ezek a leggyakrabban felmerülő „tilos kérdések” amelyekről a nők beszámolnak.

 

Lássuk a kérdéseket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket