Mi az, amit minden férfi szeret a nőkben?

10 „nem nőies” dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál a hölgyekben

Szerző: kvothe - 2020.03.25.

Ezekkel a legtöbb férfi egyet fog érteni – íme azok a tulajdonságok és szokások, amiket kedvelünk a nőkben – még ha ők nem is saját magukban!

Mi az, amit minden férfi szeret a nőkben?

Ha körülnézünk az utcán, munkahelyen, kávézókban, éttermekben, vagy bármilyen más, nyilvános helyen, akkor bizonyára nem kerüli el a figyelmünket, hogy a legtöbb nő tökéletes hajjal, gondosan öltözékhez válogatott sminkkel és divatos kiegészítőkkel jár-kel. Talán csak szeretik, hogy minden összhangban van rajtuk, esetleg az ilyen öltözéket találják kényelmesnek. Sokan persze igyekeznek szépnek tűnni a férfiak előtt, pedig mi nem feltétlenül a stílusos öltözködést találjuk igazán vonzónak.

 

Sőt, tovább megyek – a tökéletes test sem elvárás, ahogy a divatos fehérneműk, vagy ragyogó megjelenés is csak másodlagosak. Íme néhány dolog, amiket titokban minden férfi vonzónak talál a nőkben!

 

1. Reggeli nyújtózkodás

Persze hogy nincs ellenére a férfiaknak a magassarkú cipó és a rövid szoknya. De nagyon is szexi tud lenni, amikor a férfi ingjében reggel nyújtózkodik a hölgy az ágyban. Ilyenkor a nők gyakran „védtelenebbnek” tűnnek, ami beindítja a férfiakban az ösztönöket.

 

2. Kócos haj

Órákat lehet eltölteni a tükör előtt, a férfiak számára azonban a természetesen szélfútta, kicsit zilált haj akár vonzóbb is tud lenni, mint egy tökéletes frizura.

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket