Tóth Gabi smink nélkül: nézd meg, milyen az énekesnő természetes arccal!

Tóth Gabi smink nélküli képet posztolt a költészet napján

Szerző: NA - 2024.04.11.

Tóth Gabi nem fél kísérletezni a stílusával, és gyakran oszt meg merészebb fotókat magáról. Legújabb Instagram-bejegyzésében azonban egy merőben más arcát mutatta meg: smink nélkül, természetes szépségében tündökölt a kamera előtt – írja a Blikk.hu Tóth Gabi smink nélkül: nézd meg, milyen az énekesnő természetes arccal!

Tóth Gabi és a merész stílus

Az énekesnő nem fél kitörni a sablonokból, és szívesen viseli az extrém, kihívó ruhákat és sminkeket. Nemrégiben például egy elképesztő, új frizurát is villantott, amivel ismét felkavarta a közvéleményt. Legújabb posztjában azonban Tóth Gabi egy visszafogottabb oldalát mutatta meg. Smink nélkül, natúr sminkben pózolt a kamerának, és ragyogó arcával elkápráztatta a rajongóit.

Szerelmes üzenet?

A fotóhoz Radnóti Miklós Hasonlatok című versének részletét fűzte, ami sokakban felvetette a kérdést, hogy vajon ez egy szerelmes üzenet is lehet új párjának, Papp Máté Bencének. A vers így szól:

Radnóti Miklós: Hasonlatok

Olyan vagy, mint egy suttogó faág,
ha rámhajolsz,
s rejtelmes ízű vagy,
olyan vagy, mint a mák,
s akár a folyton gyűrűző idő,
oly izgató vagy,
s olyan megnyugtató,
mint sír felett a kő,

olyan vagy, mint egy vélem nőtt barát,
s nem ismerem ma sem
egészen még
nehéz hajadnak illatát,

és kék vagy olykor s félek, el ne hagyj,
csavargó, nyurga füst –
és néha félek tőled én,
ha villámszínű vagy,

s mint napsütötte égiháború:
sötétarany,-
ha megharagszol,
ép oly vagy, mint az ú,

mélyhangu, hosszan zengő és sötét,
s ilyenkor én
mosolyból fényes hurkokat
rajzolgatok köréd.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Az énekesnő és a táncos nemrégiben hozták nyilvánosságra szerelmüket, és azóta is boldogan élnek együtt. Gyakran osztanak meg közös fotókat magukról, és látszik, hogy nagyon boldogok egymás társaságában.

Tóth Gabi smink nélküli fotója nagy sikert aratott a rajongók körében. Sokan dicsérték természetes szépségét, és örültek, hogy egy visszafogottabb oldalát is megmutatta. 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket