Robbant a bomba a napokban: Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, ráadásul nem más volt az oka ennek, mint Tóth Gabi hűtlenkedése. M

Tóth Gabi új kapcsolata nem is olyan friss: már össze is költöztek!

Szerző: NA - 2023.08.15.

A média és rajongók egyaránt meglepődtek, amikor kiderült, hogy Tóth Gabi új párkapcsolata már jóval régebb óta tart, mint azt először gondoltuk. A közelmúltban az énekesnő és Papp Bence Máté, a Fricska Táncegyüttes táncosa a figyelem középpontjába került, és az új információk szerint már hetek óta egy boldog kapcsolatban élnek. tóth gabi válik

Tóth Gabiék válása mindenkit megdöbbentett

Sokan meglepődtek amikor a napokban Krausz Gábor bejelentette a közösségi médiában, hogy válnak Tóth Gabival – ahogyan ezt mi is megírtuk -, sejtelmesen belefogalmazva a posztba, hogy:
„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.” 

Tóth Gabi már hetek óta együtt van új párjával

Tóth Gabi és Papp Bence Máté közeli ismerőseik szerint már jóval korábban is érezték egymás iránti vonzalmukat, azonban hosszú ideig óvatosak voltak ezen érzelmek kifejezésében.

A kapcsolat mélyebb gyökerei egyébként a Fricska Táncegyüttes erdélyi turnéján kezdődtek. A közös munka és az együtt töltött idő lehetőséget teremtett arra, hogy Tóth Gabi és Papp Bence Máté közelebb kerüljenek egymáshoz.

Papp Bence Máté is párkapcsolatban volt, amikor összejött Tóth Gabival

Azonban érdemes megemlíteni, hogy mindkét fél korábban komoly párkapcsolatban élt. Tóth Gabi hosszú ideje férjnél volt, míg Papp Bence Máté is egy hosszútávú kapcsolatot hagyott maga mögött – júniusban még EZT a közös képet posztolták akkori párjával. Azonban úgy tűnik, hogy mindkét énekes a változás és a friss szerelem mellett döntött.

Tóth Gabi összeköltözött új párjával

Az információk szerint az újonnan kialakult párkapcsolat mélyebbé vált az idő múlásával, és a két művész már eljutott odáig, hogy együtt költöztek. Tóth Gabi és Papp Bence Máté már a friss szerelmesek időszakát élvezik a mindennapi életben, és közös otthonukban töltik a közös pillanatokat.

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket