Ha ezeket tapasztalod a munkahelyeden, akkor jobb, ha mást keresel!

Jelek, amik arra utalnak, hogy új munkahelyet kell keresned - második oldal

Nem érzed, hogy teljes az életed

8 órát lehúzol az irodában, gyárban, raktárban, étteremben vagy bárhol máshol, ahol dolgozol. Ha ez a 8 óra semmilyen örömet nem okoz neked, és nem érzed a késztetést, hogy jobban teljesíts, akkor valami nincs rendben. Ha csak azért mész be a munkahelyedre, mert muszáj, akkor nem ez a megfelelő hely számodra. A dolgokat a szükség miatt csináljuk, de a szenvedély miatt csináljuk őket jól!

 

 

Olyan dolgokért okolnak, amik nem a te hibáid

Tévedni, hibázni emberi dolog. Természetesen illik vállalni a felelősséget, ha valamit a saját felelőtlenségünk okoz, azonban ha más emberek, vagy körülmények miatt kapjuk a kiosztást, akkor nem velünk van a probléma.

 

 

Folyamatosan kiabálnak veled

Kevés cég mentes a förtelmes főnököktől. Néha úgy érezhetjük, hogy minden alkalmazottra jut egy idegbeteg felettes, aki csak azért létezik, hogy a mi életünket megkeserítse. Vannak kivételek, de leggyakrabban sajnos tényleg ez a helyzet. Ha a főnököd rendszeresen kiabál veled, akkor máshol a helyed – egy számodra megfelelőbb helyen!

 

 

Utálod a munkatársaidat, és/vagy ők téged

A főnök csak egy dolog. Vele nem feltétlenül kell a nap 8 óráját együtt töltened. Az igazi probléma az, ha a kollégáiddal sem jössz ki jól. Kevés dolog képes úgy lerombolni az ember munkakedvét, mint egy ellenséges légkör. Ha nem opció a cégen belüli helyváltoztatás, akkor kevés lehetőséged maradt.

 

 

Nincs előrelépési lehetőség

Manapság már az is nagy szó, ha van munkád. De mi a helyzet, ha karriert is szeretnél? Ha egy cégnél biztosítják és támogatják az előrelépési lehetőséget, akkor remek dolgok várnak az ott dolgozókra. Ha egy zsákutcában találod magad, akkor nem számít, milyen magasra törsz, csak fallal találkozol.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket