Ha ezeket tapasztalod a munkahelyeden, akkor jobb, ha mást keresel!

Jelek, amik arra utalnak, hogy új munkahelyet kell keresned - harmadik oldal

A főnököd aratja le a babérokat

Ez sajnos egy gyakori jelenség. Keményen és fárasztóan dolgozol valamin, végül pedig a főnököd kapja érte a kézfogásokat és a nagy pénzeket. Félreértés ne essék, természetesen a vezetőnek is rendkívül fontos a feladata – ő felelős mindenkiért és ő az összetartó erő. Azonban ő ezért kéne, hogy elismerést kapjon, és nem a te teljesítményedért!

 

 

Nincs kommunikáció

Kommunikáció nélkül nem lehet hatékony a munkavégzés. Kulcsfontosságú, hogy a megfelelő információáramlás mind technikailag mind személyesen kivitelezhető legyen, különben jön az ujjal mutogatás, a munka lelassulása, vagy rosszabb esetben balesetek is.

 

 

A munkahelyed nem rugalmas

Az élet kiszámíthatatlan, és olyan dolgok történhetnek, amik erősen felboríthatják a mindennapjainkat. Ilyenkor a legtöbb helyen könyörögni kell a szabadnapokért, és a vezetőség csak erős fintorgással adja meg azokat – ha éppen úgy tartja kedve. Ha egy munkahelyen nem veszik figyelembe az egyéni szükségleteidet, akkor máshol a helyed!

 

 

Kötekedő a főnök

Egy komplexusos főnök igazán megnehezítheti az emberek munkáját. Valahányszor valaki új ötleteket szeretne előadni, attól fél, hogy jól le lesz tolva. Neked is ilyen a főnököd? Nem vagy vele egyedül. Ezek az „antifőnökök” olyan erővel rombolják a munkamorált, mint amekkora erővel erősíteniük kellene azt!

 

 

Folyamatosan rúgják ki az embereket

Tény, hogy bizonyos emberek jobb, ha máshol próbálnak szerencsét, de ha mondvacsinált okokból tesznek ki valakit, akkor azért elgondolkodik az ember- talán én leszek a következő? Ha egy cég alkalmazottjai gyakran cserélődnek, akkor ez aggasztó jel lehet. A főnök elbocsátással személyesen fenyeget meg téged? Ne add meg neki az örömöt – hagyd ott, mielőtt megtehetné!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket