Ungár Anikó 75 évesen bombaformában van!

Hihetetlen: a 75 éves Ungár Anikó minimum 20 évet letagadhat

Szerző: NA - 2024.01.17.

Ungár Anikó, a kiváló bűvész és előadóművész, január 11-én ünnepelte 75. születésnapját, mégis csodálatosan fiatalosan fest. Az RTL Reggeli műsorában megosztotta titkát arról, hogyan őrzi meg frissességét és hogyan sikerült úgy kinéznie, mintha jóval fiatalabb lenne. Ungár Anikó 75 éves

Ungár Anikó titka

Az interjú során Ungár Anikó elmesélte, hogy az életkorához képesti fantasztikus megjelenését nem csupán a genetikának köszönheti. Az étrend, a rendszeres testmozgás és a mentális hozzáállás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ő 75 évesen is olyan vitalitást és fiatalosságot sugározzon, mintha csak 50 lenne.

Ungár Anikó kiemelte, hogy hogy már 15 éve rendszeresen jár konditerembe, és hetente két vagy három alkalommal gyakorolja az E-fit tréninget. Ez a tréningforma egy testre helyezett mellény és szalag segítségével impulzusokat generál, fokozva ezzel az edzés hatékonyságát.

Ungár Anikó szerint fittsége a mentális egészségnek is köszönhető

A bűvészi munkája mellett is odafigyel az étkezésére, és hangsúlyozza, hogy a mentális hozzáállásnak is meghatározó szerepe van. 

"Nem engedem be az öregasszonyt" - mesélte humorosan, kifejezve azt a meggyőződését, hogy a pozitív gondolkodásmód és az örök kíváncsiság hozzájárulnak az ifjúság megőrzéséhez.
 
 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket