Vasvári Vivien falatnyi ruhában mutatta meg várandós hasát istennőnek öltözve

Vasvári Vivien sosem volt szégyenlős: most istennőnek öltözve mutatja meg várandós hasát

Szerző: NA - 2023.05.31.

Döbbenetes fotót osztott meg Vasvári Vivien, a Luxus feleségek által híressé vált influenszer, aki éppen harmadik gyermekének érkezését várja, ugyanis elképesztő fotóval rukkolt elő. Nemcsak a fotó maga keltett nagy feltűnést, hanem a stílusa is rendkívül meghökkentő volt – a kommentelőktől kapott hideget, meleget.

A várandós Vasvári Vivien istennőként feszít a kamerák előtt

A várandós Vasvári Vivien ugyanis egy virágokkal díszített melltartóban és látványos fejdísszel mutatta meg gömbölyödő pocakját. Ez az elképesztő ötlet van, akit lenyűgözött, ők nem győzték dicsérni az influenszer merész és egyedi stílusérzékét. Viszont voltak, akik szerint ez már túl sok és ízléstelen. 

Vasvári Vivien másolja Beyoncé várandós képét?

Azonban nem csak az ötlet volt meglepő, hanem a kép hasonlósága is. Vasvári Vivien fotója ugyanis rendkívül emlékeztetett Beyoncé híres felvételére, ahol a világsztár szintén meztelen pocakkal, virágokkal díszített fejdísszel és egy hosszú fátyolban pózolt. Mindkét képen a nők büszkén mutatták meg várandósságukat, és ezek a képek ikonikusak lettek a szépségük és a bátorságuk miatt.

Vasvári Vivien egészen biztosan bebizonyította, hogy ő is képes lenyűgöző és merész képeket alkotni. Várjuk tehát izgalommal, hogy a várandós influenszer milyen lenyűgöző dolgokkal lepi meg a rajongóit a jövőben is…

Most pedig szemezgessünk régebbi képek közül Vivienről!
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket