Egy zokni teszt, ami nagyon igaz!

1. Sima zokni

Ha ezt választottad távol áll tőled az ostobaság. Sőt! Nagy intelligenciád lévén született vezető vagy, sokakat inspirál a tudásod. Mindig gyorsan tudsz változni, változtatni, nem ijedsz meg az új helyzetektől, feladatoktól. De! néha nem ártana egy kis lazítás, egy kis humor. Csempéssz bele egy kis „életet” a mindennapjaidba és szánj idő a pihenésre!

 

2. Csíkos zokni

Ha ezt választottad, egyértelműen azt jelenti, hogy te nagyon megbízható ember vagy. Fontos számodra a családod, de a barátaid is mindig számíthatnak rád. Sokan kérnek tőled tanácsot és talán még többen osztják meg veled titkaikat, amivel nem élsz vissza. Rendkívül jól kommunikálsz, ezért nem csoda, ha szinte mágnesként vonzod magad köré az embereket.

 

3. Pöttyös zokni

Ha ez a zokni áll hozzád a legközelebb, az azt jelenti, hogy sokkal félénkebb és visszahúzódóbb vagy, mint az átlag. Folyamatosan keresed a családod, barátait és kollégáid figyelmét és szeretetét, a legtöbbször a háttérbe húzódsz. Mégsem vagy unalmas, egyszerűen csak félénk vagy ahhoz, hogy olyan dolgokat csinálj, ami extravagánsnak tűnhet. Visszahúzódó lelked sokszor mégis kinyílik mások felé – mégpedig humor formájában, amihez nagyon értesz.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket