Egy zokni teszt, ami nagyon igaz!

4. Rombuszos zokni

Ha ezt a zoknit választottad, akkor egy kicsit vadóc vagy. Imádod a kalandokat, izgalmakat, nem rettentenek el a kockázatos helyek, helyzetek. Szereted az új ismeretlen dolgokat, szívesen felfedezed a világot. Imádod az extrém sportokat, helyzeteket, és még a barátaid sem tudnak ezekről lebeszélni. Ez nem baj, de ha munkáról van szó, akkor próbálj meg kevésbé kockázatos feladatokat keresni, vagy a meglévőket egy kicsit rutinszerűbben elvégezni. Ha csapatban dolgozol, ne csak saját fejed után menj!

 

5. Cikk-zakk csíkos zokni

Talán egy kicsit más vagy, mint a barátaid, de nem baj! Mókás és keratív vagy, ami nem tesz unalmassá. Igaz, néha egy kicsit felületes, hanyag vagy – a barátaidnak sokszor érthetetlen, miért viselkedsz úgy, ahogy. Néha bele is taposol a lelkükbe, de sokszor ezt észre sem veszed. Általában más véleményen vagy, mint a környezted, de ez sokszor azért van így, márt már fényévekkel előrébb jársz, mint ők.

Amit meg kellene tanulnod: nem szégyen bocsánatot kérni!

 

6. Szivecskés zokni

Ha ezt választottad, egyértelműen romantikus lélek vagy. Vidám, jó kedélyű és hűséges barát vagy, nehezen viseled a szomorúságot és a fájdalmat. Fontos számodra az ölelés, az ad kellő erőt, hogy egy-egy nehéz helyzetből gyorsan talpra tudj állni. Hatalmas szíved van – ezért is szeretnek annyian.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket