Vonzóbbak a 40 feletti nők!

#3 Magabiztosak

Az idősebb nők jobban viselik az őket ért megjegyzéseket és kritikákat, hiszen jobban ismerik önmagukat és tudják, hogy mire képesek. Ha a kritikát helytállónak találják, akkor azt építő jellegűként fogadják el.

 

#4 Tudják, hogyan tetszenek a férfinek

A negyvenes vagy annál idősebb nők több tapasztalattal rendelkeznek, legyen az szakmai, szexuális vagy családi kapcsolat. Mindig tudják, hogy hogyan kedveskedjenek a férfinek és hogyan nyerjék el a tetszését. Idővel mindent megtanulnak azzal kapcsolatban, hogy lehet

 

#5 Nem félnek kifejezni magukat

Az idősebb nők ismerik a szavak erejét és tudják, hogy milyen következményeket vonnak maguk után. Azt is jól tudják, hogy mikor maradjanak csendben és hallgassanak figyelmesen. Ez a bölcsesség egy formája, amely csak idővel alakulhat ki egy nőben.

 

#6 Vezetői szerepet vállalnak

Mivel a negyvenen túli nők sokkal inkább tudatában vannak annak, hogy pontosan mit is várnak el az élettől és a környező emberektől, ezért nem félnek néha vezetői szerepbe lépni, tudva, hogy vannak olyan helyzetek, amelyekben nincs mindig jelen a férfi, hogy az élre álljon.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi okot, amiért a férfiak vonzóbbnak találnak egy 40 feletti nőt!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket