Vonzóbbak a 40 feletti nők!

#7 Függetlenek

Valószínűleg már nincsenek elkényeztetve, minden reggel korán kelnek, hiszen tudják, hogy feladatuk van a világban. Képesek másoktól függetlenné válni és ha szükséges, akkor csak önmagukra támaszkodni.

 

#8 Képesek különválasztani a szeretetet az örömtől

Sok férfi igyekszik a lehető legtovább kiélvezni az élet nyújtotta örömöket, mielőtt komolyabb felelősséget vállalna. Egy idősebb nő már könnyen átlát a szitán és egyszerűen meg tudja különböztetni az egyéjszakás kalandot az igaz szerelemtől, míg a fiatalabb nőknek ez gyakran gondot okoz.

 

#9 Nagyobb kapcsolati tapasztalat

Valószínűleg már több párkapcsolaton túl vannak és volt idejük kitapasztalni, hogy milyen tulajdonságok azok, amelyeket keresnek egy partnerben és melyek azok, amelyeket egyáltalán nem tolerálnak. Ez teszi az érett nőket magabiztosabbá, hiszen tudják, hogy mit akarnak.

 

#10 Stabilabbak

Fiatalabb társaiktól eltérően már számos tapasztalaton túlestek és valószínűleg nem reagálnak olyan hevesen az életükben felmerülő kapcsolati problémákra, vitákra. Változatlan stabilitással rendelkeznek.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi okot, amiért a férfiak vonzóbbnak találnak egy 40 feletti nőt!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket