Motiváció azoknak, akik futni szeretnének!

6 motiváló történet olyan emberektől, akiknek a futás változtatta meg az életét!

Szerző: kvothe - 2017.04.12.

Nincs is jobb, mint egy kis mozgás hajnalban, munka után, vagy este. Mindegy mikor érünk rá, a futáshoz nem kell más, csak idő és akaraterő – igazán nem kerül többe. Új embereket ismerhetünk meg, akik szintén kedvelik a testmozgást, vagy éppen elmenekülhetünk a mindennapi élet hajszolásaitól, hogy a saját tempónkban futhassunk el előlük. Az alábbi történeteket olvasva magam is kedvet kaptam egy kis futáshoz!

A futás nem kerül másba, csak időbe és elszántságba!

Gyakran halljuk, hogy „Futni megyek holnap, de utána ráérek” vagy hogy „Jöhetnél te is futni velem, olyan jó!” – nem kétséges, hogy van mögötte igazság, de csak úgy ok nélkül futni? Sokak számára elképzelhetetlen, és nem elég indok, hogy az „egészséges”. Ha eddig barátaidnak, vagy rokonaidnak nem sikerült meggyőzniük, hogy tarts velük egy hajnali, vagy esti kocogásra, ezek a történetek biztosan megadják a kezdőlöketet.

 

Legyen szó nehéz időkről, családi kötelékekről, vagy fogyásról, ezek az emberek saját magukat is lenyűgözve találtak okot, amiért a futás életük részévé vált. Nem kell, hogy atléta-alkatod legyen, vagy erős lábaid. Mindenki a maga tempójában élvezheti ezt a népszerű kikapcsolódást!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket