Ismerd meg Ács Beát, a Világ legvonzóbb testű modelljét!

2015-ben folytatódhat a siker

Bea ebben az évben sem pihen. Miután hazatért Buenos Airesből, amiről itt  http://www.ferfibarlang.hu/acs-bea-riport2.html irtunk, már újabb megmérettetésre készül, mégpedig a Miss Grand Sea Universe 2015 versenyre, amit az Egyesült Királyságban rendeznek meg. Bea felkészülését nálunk követhetitek figyelemmel. Elmondása szerint komoly edzéssel, Nemecskó Vikus személyi edzővel, diétával és még több izgalmas fotóval készül, amiket elsőként csak nálunk láthattok. Te követed majd? A dögös lányt többen segítik a felkészülésben, mint Rabocsi Renata, divattervező, Rapidus Optika, a hamarosan a Gozsdu udvarban nyiló Booom Disco&Bar, a Labellamafia Sportruházat, a Cukos SPA Kozmetika, Betty!, aki a trendi frizuráért felel.

Júniusban újabb rangos világversenyek következnek

Bea hamarosan megmutathaja mire képes, ugyanis most júniusban lesz a Miss Grand Sea Universe 2015 világverseny, ahol hazánkat képviseli. Ami ennél is nagyobb szenzáció, hogy sikerült meghívást nyernie a Number1 Model of the World nevű versenyre is, ami nevéből láthatjuk, hogy csak a leggyönyörűbb lányok képviselhetik országukat és magukat. Ezen a versenyen kizárólag a legnagyobb divatmárkák, lapok és nevek képviselik magukat. A felkészülés része a jövő heti fotózás Popovics Laszloval, illetve a forgatas a Gloport stábjával: Dobos Tamassal es Novak Andrassal akiket az Atv-ből ismerhetünk. Bea jövő heti fotóit is nálunk láthatjátok elsőként. Szurkoljunk neki együtt!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket