Ismerd meg Ács Beát, a Világ legvonzóbb testű modelljét!

A Világ legdögösebb lánya ismét nemzetközi versenyen mutathatja meg, nem csak Magyarországon a legszebb!

Szerző: berzegergo - 2015.06.10.

A tehetséges szupermodell, hazánk büszkesége, aki szépségével meghódítja a Világot. A most következő cikkben bemutatjuk nektek azt a nőt, akit a világon szinte mindenhol ismernek, nem is véletlenül, hiszen csodálatosan szép. Ismerd meg te is Ács Beát. 

A világ legdögösebb nője Ács Bea

 

A kezdetek

 
Ács Bea nehéz körülmények között nőtt fel. Szegény családból származik, édesapját nem ismerte, nagyszülei és édesanyja nevelték fel. Bárhol is tartson, mindig tudja, honnan jött. Egy párkapcsolat miatt 6 évet élt Amerikában, ahol olyan hírességekkel alakított ki jó kapcsolatot , mint Jodie Foster vagy Angelina Jolie.
 

Kórházi időszak és jótékonykodás

Elsőre hihetetlenül  hangzik, de Beát már 10 éve kezelik egy gerincbetegséggel, két alkalommal műtötték és összesen 8 hónapot töltött kórházban gipszek és merevítők társaságában. Gyerekkorában 6 évig versenyszerűen futott. Valószínűleg ekkor ment tönkre a háta. Ezen időszak alatt számos olyan beteggel találkozott, akiknek nem volt lehetőségük jó ellátásban részesülni, ekkor határozta el, hogy teljesen önerőből, alapítvány nélkül támogatja a rászorulókat, elsősorban a leukémiásokat.
 
Sosem pénzt, inkább süteményt, tárgyakat: ruhákat, játékokat, ételt vagy egy angol órát ajándékoz a gyerekeknek.
 
Legutóbb egy 120 fős óvodába látogatott el, ahova süteményt sütött. Nézd meg Beát videón az óvodában, utána lapozz a következő oldalra szuper képekért és további infókért Beáról! 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket