A legrosszabb menyasszonyi ruhák!

Hozzámennél? Botrányos menyasszonyi ruhák gyűjteménye

Szerző: kvothe - 2017.01.16.

Te hogyan reagálnál, ha életed párja az alábbi ruhák valamelyikében jelenne meg az esküvőtökön? Túlzottan kihívó vagy éppen szörnyen kinéző menyasszonyi felszerelések!

A legrosszabb menyasszonyi ruhák!

Végre eljött életed egyik legfontosabb napja. Izzadó tenyérrel állsz a násznép előtt, amikor megszólalnak az orgonák és a templom ajtaján belép menyasszonyod, akivel egy örökkévalóságon át készültetek erre az eseményre.

 

Éveknek tűnik az a néhány másodperc, amíg feléd lépked. Te csak azt várod, hogy végre közelebbről is láthasd a nőt, aki a szemedben a leggyönyörűbb a világon.

 

Ezt látod. Mi a következő lépésed?

 

Amikor egy menyasszony a tökéletes esküvőt tervezi, bizonyára heteket tölt a tökéletes viselet felkutatásával. Mi férfiak természetesen rájuk bízzuk, egyrészt mert úgyis ők viselik majd, másrészt pedig mert a hagyományok szerint nem tanácsos az esküvő előtt a ruhájában látni jövendőbelinket.

 

Találtunk néhány (és sajnos sokkal több is létezik) menyasszonyi ruhát, amik nem igazán valók esküvőre. Legyen szó túl sokat mutató darabokról vagy katasztrofálisan rossz kialakításokról, egyetlen vőlegény sem szeretné, ha élete párját így látná az egész család!

 

Mutatjuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket