Nélkülözhetetlen drón kiegészítők!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

hirdetes
Elképesztő drón kiegészítők, melyeket neked is használnod kellene!

Kihagyhatatlan kiegészítők a biztonságos drónozáshoz

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ejtőernyő


Drónnal repkedni városok felett, vagy emberek felett nagy veszélyt hordozhat magában, hiszen a drón főleg városi környezetben képes lehet furán viselkedni, vagy a wi-fi-k megzavarhatják a jelet, stb. Sok minden jöhet közbe városok felett a repülés közben, melyek kivédhetetlenek. Azonban ahhoz hogy megvédd az arra járók testi épségét, és drónodat is a sérüléstől végre megjelent egy csodálatos kiegészítő. Alapvetően is sokan gondoltunk már arra, milyen jó lenne ha egy ejtőernyő megfogná az éppen önálló életet élő szerkezetünket, és megakadályozná a szabadesést, ha éppen valamiért nem működnek a propellerek, és önállóan már képtelen a levegőben maradni.

hirdetes

 

Ez már nem csak álom többé, ugyanis egy Indemnis nevű cég nemrég kapta meg az engedélyt a Nexus névre keresztelt rendszerre, melyet elsőként DJI drónokba szerelhetnek be. Ez a név lényegében egy ejtőernyőt takar, mely meghibásodás, veszély esetén automatikusan kiold a drónból, ezzel megakadályozva a szabad zuhanást. Elsőként a DJI Inspire 2 drón kaphatta meg ezt a csodás fejlesztést, de tervezik, hogy a jövőben a többi DJI drónban is alapfelszerelés lesz.

 


A víz ellenszere


Sajnálatos módon még mindig nem sikerült vízálló drónokat megjelentetni a piacon átlag felhasználóknak is elérhető áron, amit én személy szerint kifejezetten bánok. A legnagyobb veszélynek ugyanis a vízalámerülést látom, főleg a balatoni nyári meleg napokon, amikor kibírhatatlan kényszert érzek a tó felett repdesni, és mesés felvételeket készíteni. Azonban erre a félelemre is van már megoldás, mely a zuhanás után is képes a víz felszínén tartani a drónt. Elképesztő fejlesztés, annál egyszerűbb, de tökéletes kivitelezés. Víz felett repkedőknek nagyon ajánlom!
 

 

Próbáld ki a legjobb drón kiegészítőket!

hirdetes
hirdetes

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

2019-01-03

A drónok elterjedésének egyik nagy előnye, hogy a mindennapi használaton kívül akár még munkánk során is segítségünkre lehetnek a drónok. Megmutatjuk milyen elképesztően nagy segítséget jelenthetnek a drónok a mezőgazdasági munkák során, ezzel nagyban megkönnyítve a munkafolyamatokat. Nézd meg Te is!

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!


2019-02-03 5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!

2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.