15 dolog, amikről nem is tudtad, hogy jó rájuk a fogkrémed

6) Foltok eltávolítása a szőnyegről

bor, kávé és sok másfajta foltot egyszerűen kiszedhetsz szőnyegedből, ha egy kis fogkrémet nyomsz a foltra. Egy ronggyal vagy szivaccsal súrold át egy kicsit, majd tiszta vízzel öblítsd le. Hagyd megszáradni a szőnyeget, mielőtt kiporszívózod!

 

7) Fényszórók tisztítása

Adj egy kis fogkrémet egy tál meleg vízhez, majd egy polírozó ronggyal töröld át őket. A fogkrém megtisztítja a fényszórókon az üveget, így sokkal jobban láthatsz vezetés közben.

 

8) Hűtőajtó

A hűtőajtókon a szigetelés könnyen koszos lesz és a takarítása nem egyszerű. Egy régi fogkefe és fogkrém segítségével azonban ez is gyerekjáték lehet.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:csipesz-autoillatosito{/cikk}

 

9) Szagok semlegesítése

A fogkrém remek szageltávolító tud lenni a kocsiban. Ha azt szeretnéd, hogy autód frissen illatozzon, csak nyomj fogkrémet háztartási papírtörlőre és hajtsd félbe. A fogkrémben található nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna) segít abban, hogy kocsidban kellemes illat legyen.

 

10) Párás tükrök

Idegesítő tud lenni, amikor egy forró zuhany után a tükröd bepárásodik. Ha azonban fürdés előtt egy kis fogkrémet kensz a tükörre és egy tiszta ruhával letörlöd, megakadályozhatod, hogy a forró fürdő miatti pára lerakódjon rá.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket