15 dolog, amikről nem is tudtad, hogy jó rájuk a fogkrémed

15 házi praktika, amikre tökéletesen használhatod a fogkrémed

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

Ha van otthon egy tubus fogkrémed (márpedig ez nagyon valószínű) akkor most megmutatunk 15 trükköt, amiket kipróbálhatsz vele! Bőrkezelés, takarítás és szagtalanítás – ez csak néhány közülük!

15 dolog, amikről nem is tudtad, hogy jó rájuk a fogkrémed

Bár manapság rengeteg fajta fogkrémet láthatunk az üzletek polcain, egy dolog azonban mégis közös bennük: elsősorban arra hivatottak, hogy mosolyunkat szebbé tegyék. Ezen kívül azonban számos olyan dologra is alkalmas, amik meglepően hangozhatnak számodra.

 

A listában szereplő tippek csak a sima, fehér színű fogkrémre vonatkoznak! Most pedig irány a fürdőszoba és lássuk, kedvenc fogkrémünk mikre képes fogaink tisztántartásán kívül!

 

1) Folteltávolítás

A fogkrém remekül alkalmazható rúzsfolt, tinta, de akár a fűfolt eltávolítására is. Nyomd a fogkrémet a foltra úgy, hogy teljesen eltakarja azt, majd hajtsd be a ruhát és csak dörzsöld erősen. Öblítsd le meleg vízzel, azután a szokásos módon mosd ki.

 

2) Megkarcolt CD-k, DVD-k

Egy tiszta ruhával kenj el egy kis fogkrémet a karcolásokon, majd egy tiszta ruhával töröld meg.

 

3) Ékszerek tisztítása

Ez első sorban talán a hölgyeknek lesz hasznosabb. Ha fogkrémmel tisztítod, az aranyláncoktól a gyémántgyűrűkig minden ékszered ragyogni fog. Jó ötlet erre külön fogkefét szerezni otthonra, vagy kijelölni egy régebbit kizárólag erre a célra. A fogkefével finoman kend a fogkrémet az ékszerre, majd meleg vízzel óvatosan öblítsd le.

 

4) Finom ezüst tisztítása

Ezüstneműidet sokkal könnyebben fényesen tarthatod, mint gondolnád. Egy puha rongyra tegyél egy kis fogkrémet, majd mintha csak a kocsidat fényeznéd, töröld át vele a tárgyat. Ha kész, a fogkrémet csak simán töröld le.

 

5) Falak tisztítása

Ha gyermeked egy fiatal Rembrandt, akinek a vásznat a falak jelentik, akkor sem kell aggódnod azok tisztasága miatt. A zsírkrétafoltokat ugyanis könnyedén eltávolíthatod egy nedves fogkrémes ronggyal.

 

A házi praktikák mindig jól jönnek, ám a rendszeres és alapos takarítás nem egyszerű feladat, ráaádsul rengeteg időt és energiát igényel. Ha egy kis segítségre van szükséged, fordulj bizalommal a Kék Harmónia Kft. munkatársaihoz ide kattintva: Takarítás Budapest területén

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket