15 dolog, amikről nem is tudtad, hogy jó rájuk a fogkrémed

11) Falak javítása

Az apróbb lyukakat a falban kijavíthatod fogkrém segítségével. Csak kend szét a sérült területre, majd csiszold le egy kicsit mikor megszárad. Ha újra kell festeni a falat, közvetlenül a fogkrémre is festhetsz minden gond nélkül.

 

12) Kezek szagtalanítása

Hagymavágás, kutyafürdetés és egy csomó más dolog miatt válhat kezünk kellemetlen szagúvá. Ha egy kis fogkrémet dörzsölsz a kezedre és leöblíted, könnyen eltávolíthatod a kellemetlen szagokat, nem csak a kezedről. Egy nedves rongy vagy szivacs és egy kis fogkrém segítségével a szennyes edényeket, vagy akár cumisüvegeket is szagtalaníthatod.

 

13) Szúnyogcsípés enyhítése

A rovarcsípés és a napégés okozta fájdalmakat egyaránt enyhíti az eukaliptusz, ami sok fogkrém fő összetevője. A hűsítő érzés akár azonnal képes csillapítani a viszketést és a fájdalmat.

 

14) Pattanások kezelése

Remek eredményeket érhetünk el a pattanások elleni harcban, ha lefekvés előtt az érintett területre egy kis fogkrémet teszünk. Reggelre jelentős javulást vehetünk észre arcunkon. A fogkrém ugyanis segít a pattanás kiszárításában és az arcbőrt is simává varázsolja.

 

15) Vasaló tisztítása

Akárcsak az összes eddig említett háztartási tárgyat, a vasalóra lerakódott szennyeződéseket is könnyebben eltávolíthatjuk fogkrémmel, ha egy puhább ronggyal felvisszük a vasaló felületére, majd tiszta vízzel leöblítjük.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket