Tippek a boldog házassághoz

„Ha újrakezdhetném” – egy kétszer elvált férfi megható emlékei

Szerző: kvothe - 2020.04.21.

Mit kerüljünk el egy házasságban, ha el akarjuk kerülni, hogy tönkre menjen?

Tippek a boldog házassághoz

Rengeteg kapcsolat azért megy tönkre, mert egy vagy mindkét fél már feladta a próbálkozást, hogy olyan életet élhessenek együtt a másikkal, mint ahogy azt a legelején tették – szeretetben, megértésben, elfogadásban. Amikor még minden jó volt, mielőtt elkényelmesedtek egymás mellett.

 

Ez a kellemes és boldog időszak az úgynevezett mézeshetek-fázis. A pszichológiában ez azokra az időkre utal, amikor az emberek érzik magukon, hogy szép lassan beleszeretnek egymásba. Sokan tartanak attól, hogy mi történik, ha egyszer véget ér ez a fázis, amikor véget érnek a szép idők.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:ezert-csalnak-a-nok{/cikk}

 

Az író és blogger Dan Pearce már két váláson volt túl, amikor nővére esküvőjén a család a vacsoraasztalnál házassági tanácsokkal látta el az ifjú párt. Ahogy beszélgettek, rájött, hogy a boldog együttélésről szóló tippek helyett sokkal inkább többet tudna mesélni a haldokló házasságokról. Íróként úgy érezte, hogy legjobb lesz, ha emlékeiből merítve másokkal is megosztja tapasztalatait, hogy a jelen és jövő házasai elkerülhessék azt, amin ő már kétszer át kellett, hogy essen.

 

Fogadjuk meg Dan tanácsait, mert az oltár előtt egy életet ígérünk egymásnak, és az ígéretet illik megtartani.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket