Rejtélyes épületek, amikben az emberek kísértetekkel találkoztak

Az angliai Norfolkban fekvő Raynham Hall az egyik leghíresebb szellemfotóval büszkélkedhet. A kísértet nevét díszes barna brokátruhájáról kapta. Úgy gondolják, hogy a szellem nem más, mint Lady Dorothy Walpole, Robert Walpole testvére, aki 1713-ban összeházasodott Károllyal, Townshend városának vikomtjával. A hölgynek 1726-ban rejtélyes keretek között nyoma veszett, majd nem sokkal később többen is látni vélték. A híres fotó 1936-ban készült; hiteles források alapján a nő azóta is kísért.

 

 

Major Loftus 1849-ban Raynham Hallban tartózkodott, ekkor találkozott a kísértettel, aki barna brokátruhájában látogatta meg a férfit, mikor az épp lefeküdni készült. Azonban mikor meg akarta közelíteni, a szellem eltűnt. Másnap Loftus kíváncsiságtól hajtva elkezdte keresni a kísértetet, akivel ugyanott, ugyanabban az időpontban találkozott. Ahogy jobban szemügyre vette, elborzadva vette észre, hogy a hölgy szemébe nézve pusztán két üres szemgödör nézett vissza rá.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket