Rejtélyes épületek, amikben az emberek kísértetekkel találkoztak

Ha van felesleges 1 milliárd forintod (2,75 millió font), akár a tied is lehet a Nittinghamshire-i Clifton Hall. Az ingatlan története a 11. századra nyúlik vissza, és a 13. századtól egészen 1958-ig a Clifton család birtokában volt. Az épületet három alkalommal alakították át iskolává, majd egyszer egy luxusszállodává, mielőtt jelenlegi tulajdonosa, Anwar Rashid megvásárolta. Anwar és felesége négy gyermekükkel beköltöztek a 17 hálószobával, 10 fürdőszobával, edzőteremmel és mozival ellátott épületbe.

 

 

A Rashid család már az első éjszaka különös dolgokra lett figyelmes; a kopogó hangok mellett egy férfi hangját hallották: „Hahó, van ott valaki?”. Egy alkalommal Anwar felesége, Nabila, hajnali 5 órakor lement a konyhába, hogy 18 hónapos kisfiának tejet vigyen, amikor meglátta, hogy legidősebb lánya a tévé előtt ül. A lány nem szólt egy szót se és nem válaszolt édesanyjának se, aki egy különös érzés hatására felment lánya szobájába. A lány békésen aludt az ágyában.

Rashidék 8 hónap után elmenekültek a házból, amiről jelenleg is az a szóbeszéd járja, hogy kísértetek lakják.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket