Rejtélyes épületek, amikben az emberek kísértetekkel találkoztak

A világ leghíresebb kísértetjárta épületei

Szerző: kvothe - 2017.01.22.

Ezeknek az épületeknek a történeteit olvasgatva nem csoda, hogy sokan még a mai napig is hisznek a kísértetekben!

Rejtélyes épületek, amikben az emberek kísértetekkel találkoztak

Kísértetekkel, szellemekkel általában csak a filmekben, regényekben találkozhatunk. Ezer és ezer történetet hallhattunk már különös, megmagyarázhatatlan jelenségekről, amelyeket az emberek gyakran túlvilági eredetűnek tekintenek, és az elhunytak lelkeinek számlájára írják azokat.

 

A legborzongatóbb sztorik azonban mégis azok, amikről azt mondják, hogy igaz történeten alapszanak. Minél több a szavahihető szemtanú, a történet annál realisztikusabb lehet. Hogy léteznek-e valóban ezek a feltételezett kísértetek, az továbbra is kérdés marad. Viszont akár hiszel a szellemekben, akár nem, a következő sztorik biztosan a te fantáziádra is hatással lesznek!

 

Kate Morgan a Hotel del Coronado-ból

A Hotel del Coronado egy lélegzetelállító üdülőszálloda a San Diegotól délre fekvő Coronado városában. Csupán négy évvel nyitása után egy Kate Morgan nevű fiatal nő jelentkezett be 1892. november 24-én. Kate láthatóan nagyon beteg volt mialatt a hotelban tartózkodott, ugyanis későbbi elméletek alapján nagy dózisban kinint szedett, hogy nemkívánatos terhességét megszakítsa.

 

A kétségtelenül zavarodott nőt a szálloda tengerpartra vezető lépcsőin találták meg november 29-én, egy golyó ütötte sebbel a halántékán; minden jel öngyilkosságra utalt. Attól kezdve a szállodában különös dolgok történtek: furcsa hangok, pislákoló fények és egy halvány nőalak, aki a szálloda szobáit és folyosóit járja…

 

A többivel a következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket