Tippek kezdő konditermeseknek

A régi motorosok, akik már jó ideje koptatják a felszerelést egy kilométerről is kiszúrják azokat, akiknek az arcukra van írva, hogy nem tudják, melyik rendezvényen vannak.

 

Az újoncok általában céltalanul bolyonganak a teremben, találnak egy gépet, megnézik, hogy más hogy csinálja, kipróbálják, szórakoznak egy kicsit vele, majd mennek tovább egy másik érdekesnek tűnő géphez.

 

Te ne legyél az a valaki. Már az első nap érkezz felkészülten. Keress egy kezdő edzési tervet a neten, írd le egy kis jegyzetfüzetbe és tudd, miből és mennyit kell aznap csinálnod. Eleinte nem is az a lényeg, hogy a leghatékonyabb tervet kövesd, de már az is sokat számít, ha tudod, miért is vagy a teremben. A kezdők teste könnyebben izmosodik, mert a szervezet számára új az ilyesfajta mozgás, erre pedig izmok gyarapításával reagál.

 

Máris nem az a srác vagy, aki csak a csajokat stírölni jár a terembe, meg a telefonját kapirgálni. Sokat jelent, hidd el.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket