notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Milyen ajándékokat ne adjunk SOHA senkinek?

hirdetes

A létező legrosszabb ajándéktípusok, amiknek SENKI nem tud őszintén örülni!

MC
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Bármilyen alkalomról is legyen szó, felmerülhet a kérdés – vajon milyen ajándékot válasszak? Személyre szabott ajándékötletekben nem tudunk segíteni, de itt van néhány kategória, amiket azonnal húzz ki a listádról!

Milyen ajándékokat ne adjunk SOHA senkinek?

Egy ajándéknak az a célja, hogy boldoggá tegye azt, aki kapja – vagy legalábbis ne szomorúvá vagy dühössé. Mivel nyakig vagyunk az ajándékozó szezonban, érdemes észben tartani, hogy maga az ajándékozás egy igen fontos kommunikációs folyamat.

Megerősítheti az emberek közötti kapcsolatokat, de egy igazán rossz ajándék tönkre is teheti őket. A fogyasztói pszichológiával foglalkozó szakemberek és a megkérdezett emberek véleménye alapján, 6 nagyobb csoportba osztották a legrosszabb ajándékokat.

Ebben az elüzletiesedett, rohanó világban a családok nagy részénél az ajándékok képezik a karácsony középpontját. Egyik üzletből a másikba rohanva, a leárazások és Coca-Cola mikulások tengerében érdemes legalább egy pillanatra megállnunk és elgondolkodnunk, hogy számunkra mit is jelent ez az ünnep.

hirdetes

Bár az ajándékok valóban lényeges elemei a karácsonynak, a főbb hangsúlyt fektessük szeretteink társaságára és a békés, meghitt hangulatra, hiszen ahogy Reményik Sándor írta: „Ha szűk szoba: hadd legyen szűk szoba. A szűk szobában is terem öröm.”

Kezdjük a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Lámpa

Lámpák nélkül elképzelhetetlen lenne az élet – a legelterjedtebb... Tovább

Béka

A béka első sorban természetesen egy hidegvérű hüllőfajta, amely többnyire nedves, vizes... Tovább

Tovább a lexikonra