Ezért vagyok büszke arra, hogy magyar vagyok!

Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok!

Szerző: bohacs - 2015.12.30.

Találtunk a facebookon egy nagyon remek írást Naray Tamástól, nem tudtuk volna mi sem jobban megfogalmazni azt, hogy miért is vagyok büszke arra, hogy magyarnak születtem! Olvassátok el ti is és mutassátok meg mindenkinek, ennek az írásnak terjednie kell!

Büszkeséggel tölt el, hogy magyar vagyok!

 

Igen, MAGYAR vagyok. És csupa nagybetűvel. Kizárólag!

 

Sokat tartózkodom külföldön. Sok mindent írogatnak – sajnos - rólunk a világban, látom is, olvasom is. ((Persze, azért egynémely dologról tehetünk is. Ezt csak úgy, erős zárójelben mondom...)) Tapasztalatom, hogy máshol mindent ugyanúgy készpénznek vesznek az emberek, mint otthon. Ebben nincs különbség. Aztán akikkel kicsit közelebb kerülünk egymáshoz, rögtön kérdezgetni kezdenek... mindenféléről. Politikáról, a gazdasági helyzetről, s persze azt is tudni vélik, mi van nálunk.

 

A legbosszantóbb, amikor kicsit sajnálkoznak. Aztán még beszélnek is a magyar viszonyokról... Egy darabig általában némán hallgatok. Amikor ebből elég, rázendítek és elmondom mi az, amit szerintem inkább érdemes tudniuk Magyarországról. Megkérem, hogy jól figyeljenek, és ne szakítsanak majd félbe.

A következő oldalon elmondom, hogyan szoktam folytatni!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket