Magyar válogatott

Meccseink alatt az utcák kiürültek, mindenki nézte a csapatot ( korra és nemre tekintet nélkül), utána pedig hatalmas karnevál indult, függetlenül az eredménytől. Budapest az elmúlt hónapban négyszer bénult meg, hála a határtalan boldogságnak, amit 23 magyar futballista okozott. Nem gondolta volna az ember akár még 1 hónappal ezelőtt sem, hogy valaha itt lefogja írni ezt a mondatot.

 

 

A második mérkőzésünkre a számunkra rossz emlékű Marseillebe szólította a sors a csapatot. Az Európa-bajnokság (így utólag kijelenthető) két meglepetéscsapata a magyar és az izlandi csapat meccsét több, mint 60 000 néző buzdította, köztük több mint 30 000 honfitársunk. Sajnos a mérkőzést nem sikerült „behúzni”, de a végig hatalmas bírói nyomás alatt játszó csapatunk az utolsó percekben szó szerint beerőszakolta az ellenfél kapujába a labdát, kiharcolva ezzel egy döntetlent. Ebben több volt, sokkal, de panaszra nem lehet okunk, hiszen a srácok mindent megtettek.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket