Magyar válogatott

Erre igazán büszkék vagyunk!

Szerző: tpalee - 2019.04.25.

2015. november 15-én este a Groupama Aréna. Magyarország- Norvégia. A magyar csapat az oslói győzelmének hála előnyből várta a budapesti visszavágót, melyet egy szédületes Priskin és egy öngólnak hála meg is őrzött. 

magyar,Magyarország,válogatott,EB,foci,labdarúgás,gól,gólöröm, Gera

 

2015. november 15-én este a Groupama Aréna. magyarország- Norvégia. A magyar csapat az oslói győzelmének hála előnyből várta a budapesti visszavágót, melyet egy szédületes Priskin és egy öngólnak hála meg is őrzött. Este 22 óra 35 perckor, mikor a játékvezető hármas sípszava végre elérkezett két dolog dőlt el: tényleg álomsorsolás volt a párharc, de nem a norvég, hanem a magyar válogatott számára és ezzel 44 év után kijutott egy Európa-bajnokságra a futball válogatottunk. 

 

Azon az estén kezdődött az éjjel, amely soha nem érhet véget. A magyar futballban ritka jelenetek sora kezdődött el ezután: a teljes társadalom kiállt a kapitány mellett, mindenki beállt a sorba, mely végül egy nagyszerű szerepléshez vezetett.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket