Magyar válogatott

Harmadik csoportmeccsünket a csodálatos Lyon-i  stadionban rendezték, az ellenfél pedig a Cristiano  Ronldoval felálló Portugália volt.

A sikerkapitány, Bernd Storck gondolva már az egyenes kieséses szakaszra, szinte a B csapatot küldte pályára, 8 Nb 1-es futballistával a kezdőcsapatban. Az ellenfélnél meg csupa világsztár volt a pályán. Ez azonban a pályán nem látszott meg, sőt! A 20 000 helyszínen tomboló magyar szemei olyat láttak, melyet még talán soha: csodálatos futballt játszva hozta ki a sodrából az egyébként szintén csodálatosan futballozó, 3-szoros aranylabdás, és ezen a meccsen egyáltalán nem közönség kedvenc Ronaldot. A vége pedig 3-3 az EB meccsén, a konklúziót pedig a tabella szolgáltatta: a csoport élén végzett magyarország! Ízlelgessük: csoportelső. Hihetetlen.

 

Utolsó (sajnos utolsó) meccsünket az egyik legtávolabbi helyszínen játszottuk: Toulouse volt a helyszín, az ellenfél pedig Belgium volt. A végeredményt mindenki ismeri, a végére teljesen kinyíló, így bátran, állva meghaló csapatunk 4-0-ra kikapott a jóval esélyesebb és jobb erőkből álló benelux csapat ellen.

Szégyenkezésre semmi ok azonban, hiszen nagyszerűen helytállt mindenki. Itthon hatalmas ünneplés és szeretet fogadta a srácokat, ez így is van rendjén.

Kívánjuk nekik, sőt mindannyiunknak, hogy éljünk még át közösen több ilyen 2 hetet. Vagy 3-at. Vagy 4-et. Hiszen tudjuk, hogy 2015. november 15-én elkezdődött az éjjel, mely…

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket