Marryoke mix - magyar vőlegény ajándéka

Magyar vőlegény ajándékán csodálkozik az egész világ!

Szerző: vargazsanett - 2020.03.19.

Ez a fiatal srác, Bence készített egy olyan ajándékot menyasszonya számára az esküvőjükre, ami felrobbantotta az egész internetet. Az egész világ ezen a videón ámul! Mi pedig még mindig sírva nevetünk… :)

Marryoke mix - magyar vőlegény ajándéka

Az esküvő napján mindenki szeretne kitűnni egy kicsit az átlagos szürke hétköznapokból és valami olyat alkotni, amire örökké emlékezni fog a család és az egész násznép… De legfőképp a jegyesünk. Mészáros Bence úgy gondolta, hogy még emlékezetesebbé teszi ezt a napot és készít egy olyan videót, amiben szerepel számos magyar híres zenész, mint például Majka, Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Szécsi Pál, ByeAlex és még sokan mások.

 

Katalinnak szó szerint elállt a szava, amikor meglátta az elkészült videót. A végén persze forgattak egy kevés részt Katalin közreműködésével is, hiszen nem hiányozhatott belőle a nap egyik főszereplője. Olyan jóra sikerült ez a marryoke mix, hogy már bejárta az egész internetet és mindenki ezen az igazán különleges ajándékon ámul. Hozzátesszük, hogy ez az első ilyen magyar marryoke mix, mi végig nevettük az egészet, néha már könnyes szemekkel mosolyogtunk, de az biztos, hogy a következő próbálkozónak nagyon nehéz dolga lesz, ha túl akarja szárnyalni Bence alkotását. Következő oldalon meg is nézheted az egész videót! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket