Tényleg nem maradt már normális férfi és nő, aki ne lenne foglalt?

Ezért foglalt minden normális férfi és nő

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

A nők szerint a rendes férfiak mind foglaltak, és gyakran hallani ezt a másik oldalról is. De vajon tényleg így van, vagy csupán látszat az egész?

Tényleg nem maradt már normális férfi és nő, aki ne lenne foglalt?

Amikor nőismerőseimmel beszélgetek, gyakran szóba kerül a párkapcsolat is. Sokan azt állítják közülük, hogy a „normális férfiak” mind foglaltak, és egyszerűen lehetetlenség találni valakit, akivel rendes kapcsolatot lehet kiépíteni. Ugyan a rendes egy igencsak szubjektív fogalom, de többnyire egy egészséges, bizalmas, tartós együttlétről van szó, aminek akár komoly jövője is lehet.

 

De hol a probléma?

Nekem egy kissé túlzásnak hangzik ez az állítás, hiszen számos olyan barátom van, akikért a legtöbb nő úgy kapkodna, mint a leárazott cipőkért. Valahogy viszont mégsem ők az első számú célpontok az ellenkező nem szemében. Úgy gondoltam, hogy egy kicsit utánanézek ennek, és érdekes dolgokat találtam ezzel a különös jelenséggel kapcsolatban – például hogy a legtöbb férfi is hasonlóképpen vélekedik a nőkről.

 

Mint kiderült, igen komoly tudományos vizsgálatokat is végeztek, hogy kiderítsék, milyen férfiakhoz vonzódnak igazán a nők. Az eredmények nagyon érdekesek voltak, és szerintem egész jól megmagyarázzák ezt a furcsa hozzáállást.

 

Bővebben a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket