Ezekről a kitalált történetekről kiderült, hogy mind igaz

A Gemkapocs-hadművelet

A művelet során a CIA náci tudósokat vitt Amerikába, hogy nekik dolgozzanak. A tervet Annie Jacobsen könyvében leplezte le könyvében. A tudósok feladata az volt, hogy segítsenek különböző vegyifegyverek kifejlesztésében, illetve ők támogatták az amerikai kutatókat az LSD elkészítésében.

 

A Hillsborough Stadion tragédia

1989-ben egy, az Egyesült Királyságban tartott focimeccs alatt 96 ember meghalt, és körülbelül 760 súlyosan megsérült. Percekkel a az első félidő megkezdése előtt, a nézőtér egyik blokkjában összpontosult a nézők nagy része, míg jobb és bal oldalt elhelyezkedő blokkok szinte teljesen üresek voltak. A rendőrség elrendelte, hogy nyissák meg a túlzsúfolt blokk kijáratát, hogy az emberek szétszóródhassanak nézőtér többi részén, azonban a nyitott kapun csak még több ember áramlott be a blokkba.

A blokk szerkezete hamarosan megadta magát, és összeomlott a nézők alatt. A rendőrség azzal próbálta eltusolni az ügyet, hogy a rajongókat hibáztatta a káosz miatt. A baleset körülményei a mai napig nem tisztázódtak, de a legtöbben azt állítják, hogy nem a rendőrség által előadott sztori a hiteles.

Vadító verdák

Vadító nők

Vadító divat

Attól hogy férfiak vagyunk, és nem olvadunk el egy csillogó ékszer láttán, sőt még csak a különböző retikülök sem keltik fel az érdeklődésünket, még a magassarkúk után megfordulhatunk – illetve a vadító férfi divat is érdekelhet minket! Kövesd online férfi magazinunkkal a divatot!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket