Ezekről a kitalált történetekről kiderült, hogy mind igaz

Az MK-ULTRA Projekt

A CIA rengeteg vita és elmélkedés tárgya. Kiderült róluk, hogy a projektben résztvevő ügynököknek az volt a feladatuk, hogy humán tesztalanyoknak adjanak különböző tudatmódosító szereket. A projekt célja az volt, hogy irányítást szerezzenek az emberek gondolkodása felett. Más módszerekkel, úgymint elektromos sokkterápiával, hipnózissal, tudatalatti befolyásolással és elzárással is próbálkoztak.

 

A Nayirah-vallomás

Egy 15 éves ’Nayirah’ nevű lány vallomása az 90-es évek elején zajló öbölháborúról. A lány szerint az iraki katonák a kisbabákat gyilkoltak a háború alatt: inkubátorokból vették ki őket, hogy ezzel megakadályozzák életben maradásukat. Később kiderült, hogy ’Nayirah’ valójában egy kuvaiti nagykövet lánya volt, és hogy a vallomása teljesen hamis kitaláció volt csupán, amit úgy írtak meg neki.

Vadító verdák

Vadító nők

Vadító divat

Attól hogy férfiak vagyunk, és nem olvadunk el egy csillogó ékszer láttán, sőt még csak a különböző retikülök sem keltik fel az érdeklődésünket, még a magassarkúk után megfordulhatunk – illetve a vadító férfi divat is érdekelhet minket! Kövesd online férfi magazinunkkal a divatot!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket