Ezekről a kitalált történetekről kiderült, hogy mind igaz

Összeesküvés-elméletek, amikről kiderült a félelmetes igazság

Szerző: kvothe - 2016.12.04.

Ha tűnődtél már, hogy miért nem hiszik el az emberek azt, amit a média közöl velük, akkor itt megtalálod a választ!

Ezekről a kitalált történetekről kiderült, hogy mind igaz

Az összeesküvés-elméletek már rég óta léteznek: lényegük, hogy megindul egy szóbeszéd valamilyen, általában a kormány által vezényelt, és a hadsereg, vagy titkosszolgálat áltat kivitelezett szupertitkos projektről.

 

Bizonyára mindenki ismeri a filmekből azokat a fura figurákat, akik alufóliából hajtogatott csákókkal a fejükön, tág pupillákkal és nagyon hadarva áradoznak arról, hogy a kormány így, meg az idegenek úgy. Mint minden filmes karaktert, őket is valós személyiségek mintájára írták bele a filmekbe. Ők azok, akik tudják a titkokat, de senki nem hisz nekik.

 

 

Az ilyen elméletek tökéletes keverékei a kitalációnak, és tényeknek. Ha tényeknek utána néz az ember, akkor sokkal hihetőbbé teszi a sztori kitalált részeit, és máris kész a sikertörténet, amit ezrek, vagy akár milliók is megvitatnak majd.

 

Mindez nagyon szórakoztató, de amikor valaki halálosan komolyan veszi őket, akkor megszállott módjára is képes nyomozni utánuk, mert ő bizony fel akarja nyitni az emberek szemét, és néha sikerül is.

 

Cikkünkben olyan ’kitalált’ sztorikat sorolunk fel, amelyekről kiderült, hogy valójában tényleg megtörténtek!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket