Így faraghatsz kisfiúból rendes férfit apaként

Tartsd be ezt a 8 szabályt és rendes férfit faragsz kisfiadból

Szerző: vargazsanett - 2020.04.20.

Kisfiúból rendes férfit faragni mindig is az apák kiváltsága volt. 8 jótanács, melyet mindenképp gondolj át, 8 parancsolat, melyet ha betartasz, akkor büszke leszel majd a fiadra!

Faragj rendes férfit kisfiadból

A mai modern apukáknak kicsit megváltozott a szerepvállalásuk a családban, hiszen több részt vesznek ki a gyermekekkel való foglalkozásban. Büszkén tolják hétvégente a babakocsit, kiveszik részüket a fürdetésben, altatásban és az gyerekorvosi rendelő előtt is sokszor látni már édesapát a gyermekével. Viszont, ami nem újdonság, hogy a kisfiúk az apjuktól tanulnak meg számos dolgot, például a versenyszellemet, a magabiztosságot, a becsületességet, az udvarlást, a kitartást és küzdeni akarást. Ezeket a tulajdonságokat már ősidők óta a fiú gyermek az apától sajátítja el, ez nem újkeletű.

 

Íme 8 parancsolat, mely szerint fiadból rendes férfit faraghatsz:


1. Amikor a tanácsodat kéri, legyél ott és válaszolj!

Mindig légy elérhető számára, ha a tanácsodat kéri valamiben. Ha egyszer elutasítod lehet, hogy többé nem fogja kikérni véleményed.


2. Tiszteld az édesanyját!

A gyerekek mindig ugyanazt csinálják, mint a szülők. Róluk veszik a példát, ezzel hiába is próbálunk ellenkezni. Ha látja rajtad, hogy te tiszteled az édesanyját, akkor ő is tisztelni fogja. Ebből adódóan a feleségét is tisztelni fogja, ami az első lépés ahhoz, hogy saját családja legyen a jövőben. Mutasd ki az érzéseidet az édesanyja felé, hiszen ebből látja majd, hogy nyugodtan kimutathatja ő is és nem kell takargatnia semmit.
 

További tanácsokért lapozz egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket