A leghasznosabb újévi alkalmazások!

Moment / QuialityTime – jövőre kevesebbet birizgálom a telefonomat

Ha úgy érzed, hogy túl sok időt töltesz telefonozással, akkor ezeket az alkalmazásokat neked találták ki. Az alkalmazás minden nap méri, hogy hány percet vagy órát nyomkodod okoskészülékedet.

 

A Moment az iOS, a QualityTime pedig az Android-felhasználók számára készült. Mindkét applikáció ingyenesen letölthető és használható.

 

 

Headspace – jövőre kevesebbet stresszelek

A zseniális Headspace „meditációs app” inkább egy egyszerű kis társasjátékra hasonlít. Statisztikákkal és minifeladatokkal látja el a felhasználót, amik összesen napi tíz percet vesznek igénybe. Cserébe segít leküzdeni a stresszt és alapjáraton jobban fogod érezni magad.

 

Android és iOS rendszereken is ingyenes.

 

 

Streaks – hétköznapi feladatok minden nap

Minden nap (ne csak január első hetében) állítsd magad szembe valamilyen kihívással! A Streaks arra ösztönöz, hogy minden nap hat feladatot végezz el.

 

Adj meg egy egyszerű feladatot, például minden reggel egészséges reggelit készíteni, vagy minden nap elolvasni három fejezetet egy könyvből. Az alkalmazás rendszeresen emlékeztet majd ezekre!

 

Android és iOS rendszereken is ingyenes.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket