A leghasznosabb újévi alkalmazások!

A leghasznosabb alkalmazások, amik segítenek megtartani az újévi fogadalmaidat!

Szerző: kvothe - 2016.12.19.

Nehéznek találod az újévi fogadalmak megtartását? Összegyűjtöttünk néhány zseniális alkalmazást, amik kreatív módon emlékeztetnek az ígéreteidre, és arra ösztönöznek, hogy igenis fejezd be, amit elkezdtél!

A leghasznosabb újévi alkalmazások!

Az év végéhez közeledünk, ilyenkor pedig elterjedt szokás megígérni saját magunknak, hogy jövőre valamit jobban, hatékonyabban, olcsóbban vagy kevesebbet csinálunk majd. Ezt az ígéretet általában a szilveszteri pezsgő + pálinka kombináció ipari mosószerként öblíti ki az ember agyából, és az Újév első napján máris megszegjük a szavunkat.

 

De ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. A felmérések szerint az emberek 92 százaléka nem képes végigcsinálni, amibe belekezdett január elején. Még ha apróságokról is van szó, a változást kevesen viselik jól, és egyik napról a másikra felhagyni valamivel, ami évekig az életünk részét képezte nem egyszerű feladat.

 

A kudarc egyik fő oka, hogy az ember egyedül, segítség nélkül próbál szembe szállni ezekkel a dolgokkal, és nincs aki a kezére üssön, amikor a tiltott gyümölcs felé nyúl.

 

Egyet se félj! Most felsorolunk néhány hasznos alkalmazást, amik segítenek majd, hogy jövő ilyenkorra elmondhasd magadról, hogy igen, megcsináltad!

 

Lássuk az alkalmazásokat a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket