A leghasznosabb újévi alkalmazások!

Human – indulás!

A Human segít mozgásban maradni. A telefonodban található érzékelők segítségével megállapítja, hogy mozogsz-e eleget minden nap. Legalább 30 perces mozgást ír elő, és méri, hogy mennyit tettél már meg belőle.

 

Különösen hasznos azoknak, akik ülőmunkát végeznek, és gyakran panaszkodnak hátfájásra és hasonló tűnetekre. Az alkalmazás a futást, biciklizést, sétát is méri, szóval könnyedén összehozhatod azt a napi előírt mozgásmennyiséget!

 

Ingyenes iOS és Android rendszereken.

 

Pillow – több alvás

Csak állítsd be, hogy mennyit szeretnél aludni, vagy hogy mikor szeretnél felébredni. Az alkalmazás segít akkor felébredni, amikor éppen az alvás legéberebb szakaszában vagy.

 

Ha nem szeretnél 20 perc pihenés után hullafáradtan ébredni, akkor a Pillowot neked találták ki.

 

iOS rendszeren ingyenes.

 

 

Up Coffee – visszafogott koffeinfogyasztás

Az Up Coffee segít csökkenteni a napi adag koffeinbeviteledet. Hasznos emlékeztetőkkel jelzi, hogy ügyelj a kávézásra, ha nem akarod felborítani a szervezeted működését.

 

Amint megadtad a magasságod, súlyodat és egyéb adatokat, az alkalmazás kiszámítja, hogy mennyi idő alatt lenne képes lebontani a szervezeted a koffeint. Így biztos lehetsz benne, hogy nem kezdesz el az éjszaka közepén kukorékolni, és nem alszol el délután 2-kor.

 

Ingyenes iOS rendszereken.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket