notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Valentin-napi horoszkóp

hirdetes

Valentin-napi horoszkóp! Sorsdöntő lesz az idei február 14!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Valentin-napi horoszkóp

Bak

Alapvetően nem vagy egy nyitott szívű személyiség. Nagyon nehéz megérinteni a páncélod mögé zárt szívedet, de ha valakinek mégis sikerül, az megérdemli a szeretetedet. Az a gond, hogy ez a zárkózottság a következő időszakban még türelmetlenséggel és kiborulásokkal is tárul majd és ez senkinek nem könnyíti meg a dolgát. Jobb, ha kicsit hátrébb állsz és megfigyeled önmagad kívülről. Csak így tudsz változtatni a dolgon. Érdemes volna kicsit többet mozognod, az javítana a hangulatodon.

 

Vízöntő

 

Tiltott szerelmi légyottok izgalma perzseli fel a szívedet, ugyanakkor az ezzel járó kockázatok és nehézségek sem kerülnek el. Nem lesznek túl szerencsések ezek a játszmák és könnyen le is lepleződhetnek. Ha ez bekövetkezik az elég erős jele lesz annak, hogy nem a megfelelő pár mellett vagy éppen, azonban nem kizárt, hogy a titkolt viszony sem az igazi szerelem lehetőségét tartogatja számodra. Ideje jobban megvizsgálnod azt, hogy mi zajlik benned és letisztázni végre az érzelmeidet minden irányban.

hirdetes

 

Halak

Bár nagyon szeretnél szeretni  és a szívedet adnád annak, aki arra érdemes lehet, de az önbizalomhiányod gátat szab a lehetőségnek, hogy a szerelem az életedbe érkezhessen. Így igaz, hogy a rossz nem árthat neked, de a jó sem melengetheti meg a szívedet. Egyik pillanatban színekbe öltöznél és a legvonzóbb arcodat mutatnád a világnak, nyitottan minden lehetőségre, a másikban pedig hirtelen észbe kapva, sötét fátyol mögé burkolózol, és komolyságoddal távol tartod magadtól mindazt, amire valójában vágysz. Próbálj feloldódni, keress olyan tevékenységet, ami kikapcsol. Lehet, hogy éppen ott bukkan rád az igazi.

hirdetes

 

Forrás: tudasfaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Bor

Alkoholtartalmú ital, amit a különböző gyümölcsmustok erjesztésével állítanak elő.... Tovább

Ruha

A ruhák nem csak praktikai, hanem esztétikai célt is szolgálnak, kiváltképp napjainkban. Az... Tovább

Tovább a lexikonra