Milyenek vagyunk a zenei ízlésünk alapján?

Mit árul el rólad kedvenc zenéd - harmadik oldal

Rap / Hip-Hop: energetikusak és ritmikusak. A Hip-Hop szerelmesei nyitottak és nagy az önbecsülésük. Ezek a tulajdonságok általában közösek bennük, és kedvenc előadóikban. Imádják a zenehallgatás társasági részét, a táncot, a közös éneklést. Szívesebben szórakoznak más emberek társaságában, mint egy fejhallgatóval a fülükön. Egy másik felmérés szerint a rap kedvelői hajlamosak azonnal kimondani, amit gondolnak, ahogy eszükbe jut valami.

 

Pop: a népszerű zenék kedvelői nagyon nyitott, társasági emberek, azonban többet aggódnak, mint egyéb stílusok képviselői. A tesztek során kevesebb kreativitást is mutattak a többi műfajhoz képest. A gyakori aggodalmukat általában vidám dalok hallgatásával próbálják enyhíteni, és ez rend szerint be is válik, az emberek agyában ugyanis kedvenc dalaik közben fokozódik a dopamintermelés.

 

Country: a Country zene kedvelői szerény és együttérző személyiségek. Általában nyitottak és nagyon keményen dolgoznak. Azonban hajlamosak politikai nézeteiket tekintve konzervatívabbak lenni és kevésbé toleránsak más stílusú zenei és egyéb művészeti műfajok iránt.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket