Kreatív dolgok amiket 2015-ben találtak fel

6. Egy aprócska hordozható kert

Colin Jordan olyan érdekes ékszert dobott a piacra azoknak, akik szeretik a természetet, aprócska vázákat készít 3d-s nyomtatókban majd igazi aprócska virágokat tesz bele, a különbség csak annyi, hogy ezek a virágok ugyan úgy tudnak nőni és fejlődni ezek a vázákban, mint a kertünkben. Nyakláncok és egyéb ékszerek készülnek manapság ebben a dizájnban.

 

 

7. A gömbölyű zuhany

A képet elnézve nincs túl sok mindent hozzáfűzni, az orosz Aleksandr Zhukovskii tervezte, a fürdésnél rendesen azt érzed, mintha a levegőben úsznál.

 

 

8. Csigalépcső, hogy megmászd a fákat

Rengeteg felnőttnek hiányzik gyerekkorából az, hogy szabadon mászhasson fát mostanában túl sokat aggódnak, hogy balesetet okozhatnak, vagy nagyobb baj következhet be azzal, hogy megpróbálnak fát mászni. Ezeknek a felnőtteknek az álma azonban valóra válhat a Canopy lépcsőkkel. Ez a csigalépcső könnyen felfüggeszthető bármilyen stabil fára, és ennek segítségével teljes biztonságban lehet felmászni a fa tetejére.

 

 

9. Szuperhősök, akik a könyveidet tartják

Szintén csak a képekre tudok hivatkozni ez egy nagyon egyszerű készítmény, olyan tartó, ami egy olyan fém keret, amihez egy kis szuperhős alakú mágnes van csatolva, így úgy tűnik, mintha maga Superman tartaná a könyveidet.

 

 

10. A betű óra

A normális óráktól ellentétben ez a készülék számok helyet a betűket használja arra, hogy megkönnyítse dolgodat, hogy meg tudd mondani pontosan mennyi az idő.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket