Kreatív dolgok amiket 2015-ben találtak fel

A legkreatívabb 20 dolog, amit 2015-ben találtak fel

Szerző: Dominik96 - 2015.10.01.

A tervezők rendes emberek, mivel éjjel-nappal azon gondolkodnak, hogyan tehetnék életünket kényelmesebbé és érdekesebbé. Azért, hogy észrevegyük valóban milyen értékes emberek kiválasztottunk 20 dolgot, amit ebben az évben fedeztek fel.

Kreatív dolgok 2015-ben

Mik is lennének ezek a dolgok?

 

 

1. Egy szerkezet, ami megmutatja a holnapi időt

Ken Kawamoto egy ambiciózus szoftvertervező, akinek főbb célja az, hogy egyesítse a digitális és a valóvilágot. Olyan ötlettel állt elő, hogy létrehoz egy olyan szerkezetet, ami vizuálisan is megmutatja a másnapi időjárást. A szerkezet neve Tempescope. Ha másnapra vihart várunk a kisszerkezet felvillan, mint ha kis villámok csapnának benne, ha eső kezdene el esni, akkor víz kezd el a szerkezetben csepegni, hihetetlen, de tényleg így van. Az egyetlen probléma az, hogy a havazást egyelőre nem tudja megoldani.

 

 

2. Tükör bögrék

Japán dizájnér csoport a D-Bros egy olyan egységes tea csészékkel állt elő, ami tükrözi a tartójának a dizájnját a csészére. Ezeket a termékeket a Waltz csészéknek nevezték el.

 

 

3. Az apa nyereg

Az apanyereg egy nagyszerű új mód, azoknak a gyerekeknek, ill. apáknak, akik szeretik a gyermeküket a nyakukba vinni, az édesapának mindkét keze szabad lesz, miközben nyugodtan használhatja a telefonját, kameráját, a gyerek pedig biztonságban ülhet az apja nyakában, így mindenki boldog.

 

 

4. Lecsatolható magassarkú

Egy egyszerű módszerrel akármilyen divatos cipőt szinte azonnal magassarkúvá alakíthatsz. Tanya Heath divattervező egy olyan speciális cipővel állt elő, amihez különféle női sarkakat készített, amik könnyedén fel és lecsatolhatóak így a hölgy kedvére szabhatóan viselheti cipőjét.

 

 

5. Egy csap, ami a víz megtakarítást gyönyörűvé teszi

Londonban élő tervező Simin Qiu olyan csapot tervezett a fürdőszobába, ami a vizet különféle stílusos kinézetben engedi ki, viszont ezzel egyetemben rengeteg vizet is spórol. Ez a speciális kis szerkezet 15%-al több vizet spórol, mint egy normális csap.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket