Kreatív dolgok amiket 2015-ben találtak fel

16. Egy lámpa a régi farönkökből

Mindegyik lámpa egyedi és különböző, pont azért mivel minden farönk különbözik, aprócska fénydiódák vannak elhelyezve a hasadásokban, amiket bármikor fel és le tudunk kapcsolni.

 

 

17. Dekoratív sodrófa

Egyszerű, de remek ötlet, háziasszonyok életét megkönnyíti abban, hogy dekoratív süteményeket készítsenek. Ami érdekes, hogy ezt eredetileg gyermekeknek készítették, de később kinőtte magát.

 

 

18. A gyűrű, ami már majdnem életre kel

Minden egyes gyűrű, amit egy tervező kinek neve OF M E R R Y M E hozott létre, 3 különböző részbe tartozik. Külön-külön nem igazán néz ki jól, de ha egyszerre viseljük, olyan mintha életre kelne egy kis állatka az ujjunkon.

 

 

19. Macskaülés

Ezek a speciális fablokkok a macska tulajdonosoknak jöttek létre, így a kicsike barátunk különféle pozíciókban tud kényelmesen helyet foglalni különféle blokkokban.

 

 

20. Fegyverek egy jó párnacsatához

Valószínű a világ sokkal csendesebb lenne, ha mindenegyes harcot párnacsatával vívnának meg. Bryan Ku tervező ugyanezen, véleményen volt mikor megtervezte az olyan párnákat, amik fegyverek dizájnjára készültek, azoknak, akik imádják a jó párnacsatákat.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket