Születési hónap szerint ilyen lesz a kapcsolatotok!

3. Márciusiak

A márciusban született férfi tökéletességre törekszik, és jól fejlett intellektussal rendelkezik. Nem igazán kalandvágyóak, de egy kis bátorítással szívesen bővítik a látókörüket. A kritika egy nagy csapás számukra, és gyakran úgy érzik, hogy ez egy megérdemelt visszautasítás. Másrészről, soha nem hiányzik a lelkesedésük és mindig sikerre törekszenek. Fegyelmezettek és másoktól is elvárják ugyanezt, bár tudják, hogy ez nem mindig lehetséges. Nem okoz gondot számukra a gyeplők átadása egy kapcsolatban, de amikor a szükségletek felmerülnek, akkor mindig ott lesznek, hogy segítsenek.

 

4. Áprilisiak

Az áprilisban született férfiak tisztessége, szorgalma és figyelme szinte mindennel kapcsolatban megmutatkozik. Arra törekszenek, hogy tökéletességet érjenek el, és előbb-utóbb győzedelmeskednek is. A kapcsolatokban ezek a férfiak eléggé nyájasak, higgadtak és lelkiismeretesek. Partnereik minden bizonnyal erélyesek, de tudják, hogy gond nélkül bízhatnak bennük. Ha elég szerencsés vagy és a párod ebben a hónapban született ebben a hónapban, teljesen elégedett leszel vele.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi hónapot is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket