Születési hónap szerint ilyen lesz a kapcsolatotok!

7. Júliusiak

A július hónapban születettek meglehetősen higgadtak és türelmesek, bár igaz, hogy nagyon gőgösek és makacsak tudnak lenni. Gyakran lesznek saját leleményességük és hiúságuk áldozatai. Számukra a világ olyan, mint egy könyv: a jó harcol a gonosz ellen. Azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akik növelik a magabiztosságukat, hiszen gyakran kezdenek olyan dologba, amit szinte végtelenségig folytatnak.

 

8. Augusztusiak

Ezek a férfiak példás férjek és csodálatos szülők, akik még a vihar közepén is képesek mindenből a legjobbat kihozni! Imádják a gyerekeket, és ők is nagyon szeretik őket. Amikor kommunikálnak, úgy érzik, az igazság és a jó természet irányítja őket, realisztikusan gondolkodnak és tudják, mikor kell felelősséget vállalniuk. Általában kifogástalanul az öltözködésük, értékelik a jó minőséget. Hatalmas vezetői potenciál van bennük, de jellemző, hogy gyakran fejleszteni kell őket. Gyűlölik, ha rutinba kell kényszerülniük és nem az intuícióik alapján cselekedhetnek.

 

9. Szeptemberiek

A szeptember hónapban született férfiak arra törekszenek, hogy a társadalom példaképévé váljanak, különösen a barátaik és a családjuk számára. Nagyon jó diplomáciai képességeik vannak és minden bonyolult helyzetben a belső hangjukra hallgatnak. Jó vezetőkké és szervezőkké válhatnak, hiszen minden területen 110%-ot nyújtanak. Jó intellektussal rendelkeznek, amellyel képesek maguk és családjuk számára jólétet teremteni. Jellemzően szeretik a pihentető kikapcsolódásokat, mint például filmezni a gyerekekkel.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi hónapot is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket