Születési hónap szerint ilyen lesz a kapcsolatotok!

10. Októberiek

A logika és az intuíció az október szülötteinek lényeges tulajdonsága. Nehezükre esik tapintatosan megnyilvánulni, ám érzelmeiket tekintve őszinték, barátságosak és hűek. Néha szenvednek azzal, hogy valamire hosszabb ideig kell koncentrálniuk, de nem akarnak másoknak sem csalódást okozni. Amikor kapcsolatba kívánnak lépni, mindent át kell gondolniuk, mindeközben óvatosak és körültekintőek. Jobban szeretnek élőben beszélgetni és az eszükre hajlamosabbak hallgatni, nem a szívükre.

 

11. Novemberiek

A diplomatikusság, a megfontoltság és a komolyság olyan jellemzők, amelyekkel az e hónap szülötteit lehet jellemezni. Felelősek, értékelik az udvariasságot és jól kijönnek az élet bármely területén útjukba kerülő emberekkel. Érzékeny lelkűek. A munkájukban nagyon szerencsések, hiszen barátságosak és jó kedélyűek. Tudják értékelni, ha jut idejük önmagukra és nincsenek mindig nyomás alatt. Rendkívül hűségesek, és egész életük során csak egy nőnek szeretnék szentelni magukat, mert számukra a család a legfontosabb. Szeretnek otthon pihenni és feltöltődni.

 

12. Decemberiek

Igényesek, vendégszeretőek és kreatív dolgozók. A decemberi születésű férfiak szeretnek minden problémát szinte azonnal megoldani, ahelyett, hogy tologatnák. Sőt, gyorsabban, mint akármelyik hónap szülötte. A monotónia a haláluk, hiszen vágynak a kreatív önkifejezésre és a társadalomban elfoglalt magas státuszra. A pénz ritkán jelent problémát a számukra, hiszen oly sok mindent képesek nyújtani a világnak. Figyelnek a kapcsolataikra, szeretik a feleségüket és a családjukat.

 

Forrás: tudasfaja.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket