Születési hónap szerint ilyen lesz a kapcsolatotok!

5. Májusiak

A májusi férfi gyorsan cselekszik és azonnal megragadja az dolgok lényegét. Csak egyetlen probléma van: egyetlen hiba felmerülése esetén elveszíti minden lelkesedését. Az ebben a hónapban születettek gyakran erős vezetői képességekkel rendelkeznek és önállóan dolgoznak, ha problémákat észlelnek, megfizetik az árát. Képesek saját magukon nevetni. Rendkívül toleránsak, még akkor is, ha kritikával szembesülnek, és olyan partnereket keresnek, akik barátságosak és hűségesek, akárcsak ők. A tudomány olyan téma, amely nagyon érdekli őket.

 

6. Júniusiak

A júniusban született férfiakat nem befolyásolja mások véleménye, mert úgy gondolják, hogy jól tudják, melyek a legerősebb pontjaik, anélkül, hogy másoktól kellene ezt hallaniuk. Emiatt szinte soha nem szenvednek az irigységtől és a dühtől, kifinomult pszichével rendelkeznek és teljesen urai önmaguknak. Munkájukban nagy tekintéllyel rendelkeznek, de nem feltétlenül barátságosak és beszédesek. Épp ezért nem is akarnak olyan nőt maguknak, aki nem hagy nekik egy perc nyugtot sem, inkább egy olyanra vágynak, aki értékeli az intelligenciájukat és a sármjukat.

 

Lapozz egyet és nézd meg a többi hónapot is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket