20 téli film, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz a hideg napokon is: íme a 20 legjobb téli filmek listája

Top 20 legjobb téli filmek

Halálforgás (1992)

A film két műkorcsolyázóról szól, akik minden áron szeretnék megszerezni az olimpiai aranyérmet. A nő egy elkényeztetett hercegnő, aki minden partnerét elkergeti, a férfi pedig egy hokijátékos, aki eleinte nem is veszi komolyan a műkorcsolyázást. A két főhős persze több ízben is egymásra talál a történet során, de vajon sikerül valóra váltaniuk az álmukat?

 

Fargo (1996)

A jeges bonyodalom a tetőfokára hág, amikor egy autókereskedő megpróbál felbérelni néhány pitiáner bűnözőt, hogy megrendezzék a felesége elrablását. A helyi sheriff megpróbál rendet tenni a körzetében, de nincs egyszerű dolga. A Fargo igazi drámai krimi a Coen-fivérek sajátos fekete humorával fűszerezve.

 

Szimpla ügy (1998)

Három vidéki férfi rátalál egy lezuhant repülőre, abban pedig egy pénzzel teli táskára. Habár megpróbálják titokban tartani, az események hamar elszabadulnak, és a talált kincs egyre több bajt okoz – és egyre több áldozatot követel.

 

A vadon foglyai (1997)

Sir Anthony Hopkins és Alec Baldwin miatt külön-külön is érdemes megnézni egy filmet, A vadon foglyaiban azonban együtt láthatjuk őket, amint egy lezuhant repülő túlélőiként próbálnak visszajutni a civilizációba. Annak ellenére, hogy csak egymásra számíthatnak, helyzetüket egy belső konfliktus is megnehezíti.

 

Egy makulátlan elme örök ragyogása (2004)

A szerelemről szóló filmek után általában vagy meleg és pozitív, vagy hideg és negatív ízt hagynak az ember szájában. Az Egy makulátlan elme örök ragyogásának valahogy egyszerre sikerül mindkettő. A nagyszerűen megírt és előadott romantikus-tudományos-fantasztikus-dráma (igen) garantáltan napokig a gondolataid között marad majd, ahonnan még egy erre szakosodott csapat sem képes eltávolítani őket.
 

Lapozz, mert a következő oldalon folytatódik még a legjobb téli filmek listája!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket